Aktuellt

Tioårsjubileum av maran from hell…

Nästan på dagen 10 år senare bubblar minnena upp. Stockholm marathon 2012. Den som var där vet. Den som var där kan känna känslan. De folktomma gatorna, de blå läpparna. Den bristande kontrollen av handmuskulaturen och oförmågan att öppna gels och knyta skor…

Det finns en samhörighet och ett samförstånd. Alla som var med delar ett minne. Det är coolt.

Och för er som inte var där: så här var det. (Ursäktar att alla bilder försvunnit från mina äldre inlägg, ni får ha lite fantasi…)

För er som var där och bara vill återuppleva lite hemskheter funkar inlägget också!

Och nej, bilden ovan är från ett helt annat år. Då man kunde springa i linne utan att frysa ihjäl!

I morgon är det dags igen. Vem springer? Och vilket väder har ni valt?

 

6 Kommentarer

 • Svara
  Linea
  4 juni, 2022 kl 00:24

  Jag ska signa upp mig på halvmara här i Los Angeles, aldrig sprungit tidigare!

  • Svara
   Anna
   12 juni, 2022 kl 18:03

   Wow, coolt! Lycka till!

 • Svara
  Helena
  4 juni, 2022 kl 16:08

  Jag hade mycket mindre kläder än de flesta andra (klubb-t-shirt, kompressionsstrumpor och korta tights) – och var innerligt glad över det. Räckte med att se allt blött tyg som klistrade sig mot folks hud för att föreställa sig känslan. Mina händer var kalla de första km, men sedan fick jag upp värmen i dem. Vid Dextrosol-stationen tog jag 3 tabletter och tryckte in alla samtidigt för att inte behöva anstränga mig mer än nödvändigt vad gällde att pricka rätt :-D Efter målgång var det inget större problem att byta om, men jag har aldrig varken före eller efter det sett mina lår studsa okontrollerat från sida till sida :-)
  Ett lopp att vårda ömt i minnesbanken!

  • Svara
   Anna
   12 juni, 2022 kl 18:04

   T-shirt alltså…. jag fryser ihjäl av tanken. Fast fattar grejen med det blöta tyget….

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  5 juni, 2022 kl 18:46

  ”Tyvärr” var det ju vårt väder! Utan att vi var med! Hur länge dröjer det till nästa gång det är så varmt att bara vi inte klagar? ;-)

  • Svara
   Anna
   12 juni, 2022 kl 18:05

   Sånt slöseri på fint väder, när vi inte ens var där! Idag klagade familjen ihjäl sig när det var 22 grader på kaffebaren. Då saknade jag dig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.