Aktuellt

Poppis

Det plingar i mailkorgen hela tiden. Jag vill tro att jag är superpoppis, men av innehållet att döma är det kanske mer de snajsiga sommarskorna som lockar. Superkul med så stort intresse. Fortsätt tävla på så jag får känna mig poppis lite till. Det är en kul känsla.

Förutom att kolla mailkorgen har jag spinnat idag. Och undrat hur instruktören överlevde i långärmad tröja. Och varför? Av alla möjliga teorier föll ändå valet på att hon måste ha en Karl-Alfred-tatuering från 1992 som hon skäms lite över…

Det är i alla fall det enda som kunnat få mig att ta på långärmat på spinning. Vad har du på dig när du spinnar? Om du spinnar….

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.