Aktuellt

Midsommar, ja….

Jag frågade er vad ni skulle göra på midsommar utan att berätta själv. Det var ju ohyfsat…

Så här kommer svaret:

Jag ska springa. Sånt gör jag alltid på midsommar men i år har jag spexat till det och anmält mig till ett lopp där man får frukost i stället för medalj. En sån lysande idé. Faktiskt är frukosten själva huvudsyftet med utflykten. Dessa postlopps-ben gör nog klokast i att ta det lite lugnt i spåret. Men midsommarfrulle bland trevliga löpare, blir nog inte bättre!

Dansa runt stång kommer inte att ske. Inte säckhoppning heller. Mest för att jag ska tillbringa större delen av dagen i en bil. Men jag kanske kan hoppa groda åtminstone ett varv runt bilen.

Äta sill kommer jag inte. Eftersom vi är på resande fot har vi fått sålla bland midsommarbuffén. Prioritera det som är lite godare än sill…

Och alltså kransen… Mitt ständigt dåliga samvete. Hade jag gjort en krans hade den definitivt varit kantig och ful. Nu kommer jag säkert inte ens ha tid att jaga blommor. Men det kanske är lika bra!

Dricka cappuccino ska jag. Såklart. Inga extravaganser men Espresso House i Eslöv får duga. Annars kommer jag ju bli otrevlig innan vi kommit ut ur Skåne. Vi hinner nog med ett Espresso House till innan vi är framme. Om inte Fredrik smusslar ner kaffemaskinen…

Snaps. Nej för böveln. Det passar inte alls till cappuccino!

Och jobba tänker jag inte göra. Men såklart önskar jag att stugan jag sitter i låg vid en sjö, full med kompisar som spelar gitarr. Men ok, Fredrik är ganska trevlig han med. Så länge han håller sig borta från gitarren!

 

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  23 juni, 2022 kl 20:06

  Åker ni förbi 08a land så kan jag bjuda på både sjö, kaffe, bad och sällskap!

  • Svara
   Anna
   26 juni, 2022 kl 17:28

   Den kunde vi inte motstå! Tack för att ni tog hand om oss!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.