Aktuellt

Snuvad på en mil

Vi cyklar till (svär)mor för att säga hej på morsdag.  Cyklar sida vid sida (eller framför/bakom) under hela turen. Därför känns det lite snopet att Garmin ger Fredrik 7 mil för besväret och mig bara 6…

Tänker att jag ska jämföra filerna och se vilken som är rätt men min vägrar att laddas upp. Den är KORRUPT får jag veta i ett snajsigt felmeddelande. Studerar Fredriks och kan inte hitta några fel. Snitthastigheten känns rimlig och den innehåller inga konstiga omvägar ut i havet. Känslan i magen är dessutom sån, att 70 km känns mer rimligt än 60. Jag är tokhungrig.

En ny Garmin är kanske lite väl mycket att önska sig av sina barn på morsdag. Men deras pappa skulle ju kunna bistå lite…

Vore ju jättesynd att tappa en mil på löppassen. Så jag blir ute i fyra timmar i stället för tre för att få ihop mina tre mil. Det gör ju att jag inte hinner tvätta och dammsuga….

Den vinklingen är bra på problemet. Jag tror han går på den…

 

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  29 maj, 2022 kl 21:07

  Intressant! Tänk om alla träningspass-reggningar är fel! Det är bl.a därför jag går på tid för den är förhoppningsvis samma oavsett vad klockan heter och gör. :-D

  • Svara
   Anna
   12 juni, 2022 kl 18:01

   Haha, fast jag hade faktiskt 20 minuter mindre tid än Fredrik också :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.