Aktuellt

Lopplyx

Jag la ut en bild på min VIP2021 tröja från Helsingborgmarathon på instagram igår. Och påmindes om den härliga VIP-förmånen att ha fri tillång till bajamajor utan kö.

Med en sån VIP-grej i Köpenhamn hade jag ju aldrig behövt lätta på trycket i offentligheten, mitt i startområdet. För mig är en kö-fri bajamaja höjden av VIP-lyx men det finns såklart andra sätt att förgylla ett lopp. Någon vill ha gratis busstransport och någon vill ha eget drickabord. Själv hade jag  ju inte tackat nej till en cappuccino i målgång. Eller en egen pacer med ett högst ojämn siffra på ballongen. Typ 3:25….

Jag fortsätter frågeställningen här. För jag gissar att inte alla kollar insta. VAD skulle vara höjden av lyx på ett lopp du springer?

2 Kommentarer

 • Svara
  Marina
  24 maj, 2022 kl 17:58

  Alltså ingen kö till bajamajorna är det bästa jag hört! Kissade bakom en transformatorstation tillsammans med tre andra tjejer innan Göteborgsvarvet… Gott kallt vatten i mål, inga slemmig energidrycker och ett fint målfoto.

  • Svara
   Anna
   12 juni, 2022 kl 18:00

   Målfoton är guld. Älskar fotograferna i HBG, man får så fina bilder!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.