Aktuellt

Längtan efter raps

Förra året var jag fömodligen densom hade flest rapsbilder på hela instagram. En gång blev jag till och med ertappad av en rapsbonde med foten i klistret. Eller i rapsfältet. Fast egentligen inte I. Utan bara mycket nära. Som nybliven Malmöbo är det VÄLDIGT ont om gult i mitt flöde…

Jag har inte ångrat flytten en enda gång men nu saknar jag tamejtusan raps. Därför smider jag planer.  Men motarbetas lite…

Tänker att jag kan cykla till vår tomt i Skyrup på söndag. Det är åtta mil och massor av raps. Dessutom slipper jag tre timmar av vedklyvning som är själva anledningen till att vi ska dit…. Supersmart.  Tycker en av oss.

I teorin hade jag kunnat springa från Lund till Kävlinges Mat & Öl-festival i morgon. 14 kilometer raps för en hamburgare och tåget hem. Lysande om det inte vore för Lundaloppet på lördag. Det hade ju varit trevligt med pigga ben!

Och sista möjligheten: Att springa en sväng utanför Lund på vägen HEM från Lundaloppet. Då när man kan unna sig att vara hur trött som helst.

Alternativ två blir det inte.  Vilken av de övriga två det bli beror på vilket humör Fredrik är på, och hans humör är omvänt proportionerligt till hur stökigt vi har hemma. Jag ska nog gå och städa lite….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.