Aktuellt

Det är aldrig så hemskt som det ser ut!

Långpass i skånsk ruskväder. Jag ljuger om jag säger att det inte tog emot…

Har alla världens kläder på mig, för nej, jag lär mig aldrig. Blåsten är inte så hemsk som den verkar, och regnet är på inget vis konstant. Jag svettas när jag trott att jag skulle frysa ihjäl. Så mycket oro i onödan.
Det här inlägget är inte till er. För jag vet att klämkäcka inlägg är det värsta som finns. Det är till mig själv. För att om jag någon gång googlar mig själv, eller tjuvläser min egen blogg (ja, det händer…), så kanske jag blir påmind om just detta: det är aldrig så hemskt som det ser ut. Ruskigt väder är coolt väder. Och vantar har man inte i maj…

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.