Aktuellt

Dan före dan före marathondan…

Two days to go och jag förbereder mig enligt konstens alla regler.

Börjar dagen med ett besök hos sjukgymnasten (ja, det heter fysioterapeut!). 30 minuter senare sitter alla kroppsdelar åter på rätt plats. Därefter har jag frukostladdat, jobbat, fikaladdat och panikfyllt på i det plötsligt halvtomma gel-förrådet.  Därmed kör jag med helt oprövade gels på söndag.  För att sätta lite extra krydda på tillvaron.

Jag har dessutom hämtat den berömda Köpenhamn-marathon-påsen, innehållande nummerlapp och årets version av marathontishan.

Så långt är allt i sin ordning. I morgon är jag funktionär på Lejonbragden i sju timmar. Oklart om det är smart….

Om ni vill följa mig på söndag, kolla här!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.