Aktuellt

Mainstream

Jag är nöjd med mitt lopp igår. I stunden var jag jätteglad att det bara var 22, 65 km och inte 60. Jag var nöjd med att det fanns stunder av medvind och inte bara sid- och motvind som på 60 km. Jag var glad att jag sprungit färdigt och satt i bilen när den värsta hagelskuren kom…

Ändå. Så här dagen efterr känns det som det hade varit coolare att ha sprungit 60. Mer rafflande stories på fikarasten i morgon. Fler blånaglar. Nu vet jag fortfarande inte hur det är att springa långa sträckor på sandstrand, klättra upp för Stenshuvud, springa genom en tågvagn eller springa på störiga stenar.  Och jag har ingen finishermugg!

Mainstream var roligt medan det varade. Det var smart, med tanke på min fortsatta träning mot Köpenhamn. Men ändå, det är något som skaver. Och det är inte skavsår. Inte ens ett sport-bh-skav.

Jag älskar 21:an. Men nästa år ska jag inte vara mainstream….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.