Aktuellt

Konsten att klä sig…

Att löpcoacha kan vara världens kallaste jobb i april. Man vill inte frysa men heller inte ha största och otympligaste kläderna. Det ska ju ändå gå att visa övningarna. Men mest är det ju ganska stillastående…

Jag tar på mig vintertights, lager ett, två, tre OCH dunjacka. Mössa och vantar. Det hade kunnat bli perfekt!

Om det inte vore så att tåget är sent. Ankommer Furulund en minut innan start och då har jag dryga kilometern till vår mötesplats. Har meddelat min sena ankomst men kan inte vara allt för sen eftersom jag då kommer missa tåget hem igen. Som bara går EN gång i timmen…

Springer. Mitt fortaste. I vintertights, lager 1, 2, 3 OCH dunjacka. Svettas…

Kommer genomblöt till min löpdejt. Och slutar eftersvettas lagom tills det är dags att gå tillbaka till tåget. Fast jag är lite sen. Springer. Nu är dunjackan till salu. Svettas lite till.

Är på perrongen en minut innan avgång. Det är inte tåget. Det är tjugo minuter sent och jag ställer mig snällt och väntar. Snart fryser jag också. Som en gris. Tur jag inte sålde jackan…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.