Aktuellt

Ersättaren

Ni som följt mig ett tag kan historien om den rosa tishan. Den som är obligatorisk på Helsingborg marathon sedan jag ett år gjorde tabben att ta en turkos. Turkost var liksom 20 minuter långsammare. Minst!

Eftersom utbudet av rosa tröjor varit i det närmsta obefintligt har jag tvingats springa i den gamla, trots fettfläckar på magen. Men nu mina vänner har jag hittat ersättaren. På ett ställ i löpskoaffären hänger den skrikrosa skapelsen och skriker på mig. Utan att blinka är den shoppad och klar. Och numera också invigd.

5×10 minuter tröskel för att prova snabbheten i tröjan. Och jo, den lämnar lite att önska, men förhoppningsvis är den fortfarande snabbare än den turkosa. I Helsingborg i september kommer jag alltså vara både ren OCH se precis likadan ut som jag brukar. Himla praktiskt. Hejarklacken känner igen mig, och extra bra i fall jag skulle bli ful på alla bilder. Då kan jag liksom bara återanvända någon gammal!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.