Aktuellt

Runacademy Lund

I morgon är det dags för Runacademy igen. Säsongspremiären var förvisso redan förra veckan men då hade jag som bekant annat för mig. Det är alltså nu man ska smörja sina växlar och hitta upp från bekvämlighetsträsket. Det är med skräckblandad förtjusning jag inser att den tre månader långa intervallvilan snart är över…

runacademy

Anyway. Jag bor i Malmö. Och valde löpgruppen i Lund. För att jag känner mig hemma där. Vet vilka ledarna är och känner många av deltagarna. Det känns tryggt. Även om jag behöver åka tåg, krångla med väskor, passa tidtabeller och betala tågbiljett. Sån är jag.

Om tre veckor, när tågen krånglat, väskorna blivit inlåsta på Nordic Wellness och jag frusit ihjäl på en perrong kanske jag ångrar mig. Men det är ett senare problem…

I morgon springer vi trösklar blandat med kortare intervaller. I ett upplägg som är förvillande likt det spinningpass jag själv ledde idag. Kan det vara så att jag copypejstat lite från i våras…? På spinningcykeln blev jag trött, så det finns väl all anledning att jag blir det i löparskor också! Lika bra att böra förbereda mig mentalt!

Gillar du intervaller eller är du en långdistanstraktor?

4 Kommentarer

 • Svara
  Hannas krypin
  29 mars, 2022 kl 21:37

  Älskar intervaller för plågan blir kort. :-P

  • Svara
   Anna
   4 april, 2022 kl 17:21

   Förvisso sant. Fast ändå skönare att plågas mindre och längre. Men smaken är som baken :D

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  29 mars, 2022 kl 21:39

  Jag gillar att jag kan göra båda! Bara det ena eller det andra hade blivit tråkigt.
  Du kommer rocka i morgon. Intervaller har du ju redan börjat med! Fast på andra breddgrader. Det är ändå same same. ;.-)

  • Svara
   Anna
   4 april, 2022 kl 17:22

   Same same fast lika plågsamt varje gång. Och denna vecka ska det visst bli ännu värre. Läs: kortare! :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.