Aktuellt

På plats

Morgonjoggen var sig lik. Det var inte frukosten…

Det finns ingen gröt! Det är högst oklart hur jag ska överleva men jag kämpar…

Angelica sörjer mest avsaknaden av juicepressen men faktiskt är det värsta att ta på och av munskyddet och plasthandskarna tio gånger under en frulle.

Hotellet är nytt men i övrigt är allt precis som vanligt. Efter morgonjogg, SOMA och lunch väntar snart löpteknik med Fredrik Zillén. Men först lite choklad!

8 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  20 mars, 2022 kl 19:31

  Plasthandskar? Du skojar? Och nya varje gång eller är det som med munskydden på och av som gäller? Dvs ett spel för gallerierna?

  Ang gröten är det ju högst märkligt! Finns det inte ens havregryn så du kan göra egen. Häll på varmvatten och låt dra en stund.

  • Svara
   Anna
   28 mars, 2022 kl 20:06

   Bästa tipset! Jag gjorde egen gröt fr om andra dagen. Tog någon dag att få ihop den perfekta mixen av gryn, vatten och salt men sen satt det! Tackar i massor för tipset. Jag hade dött av att äta start hela veckan…

 • Svara
  Susanne
  20 mars, 2022 kl 22:57

  Sol! Och inget regn (ser det ut som på bilden). Hoppas det fortsätter så. :)

  • Svara
   Anna
   28 mars, 2022 kl 20:07

   Vi hade tre fina dagar, en hel regnig dag, och resten grått. Men det blev bra ändå! Perfekt löparväder även om solstolen blev oanvänd…

 • Svara
  Hannas krypin
  21 mars, 2022 kl 07:43

  Jag tror ju att nytvättade händer är renare än de där handskarna som åker på och av….. Personalen på det hotellet borde kika på youtubevideon: sagan om den rena handsken.

  • Svara
   Anna
   28 mars, 2022 kl 20:09

   Jo så är det nog. Fast folk tvättar nog inte händerna heller… Mycket spel för gallerier i alla fall. Glad att vi sluppit det här hemma!

 • Svara
  Marie
  21 mars, 2022 kl 19:56

  Hur är nya hotellet jämfört med Yellow? Vi har bokat Friskisveckan om en månad och jag håller på att längta ihjäl mig men kommer nog att sakna maten på Yellow så bra som den var de sista åren med egen kock.

  • Svara
   Anna
   28 mars, 2022 kl 20:12

   Å vad roligt! Hotellet ligger bättre till, då det är på rätt sida vägen, med utgång direkt till poolområdet och strand. Standarden är ungefär den samma men mycket mer lyhört och sämre akustik (jättehög ljudvolym i alla lokaler). Största missen är att den egna kocken inte kom med i bytet. Maten var faktiskt mycket sämre. Speciellt om man uppskattar vego. MEN, vi fick gudomlig avokado till frukost och middag varje dag. Och färdigskalade lyxapelsiner. Så lite plus ändå!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.