Aktuellt

Morgon i parken

När jobbet är för nära får man springa en omväg. Det är sen gammalt.

Fördelen med att bo vid en park är att man alltid kan skarva rundorna med ett par varv i parken för att få den distans man önskar. Alla de där extravarven jag förut sprang förbi grannarnas hus kan jag nu springa lite mer naturskönt. Och framförallt är det ingen som märker det och tycker jag är knäpp…

Har man med sig Fredrik på morgonrundan kan man dessutom bli fotad på ett klot. Högst naturligt och en aningens skilsmässoframkallande då han tydligen hade bråttom till jobbet. Därför tar vi skilda vägar efter photoshooten. Så att han får stressa i lugn och ro.

Jag som är lite mer chill till min natur hinner både springa och dricka cappuccino innan det är dags för jobb. Eller ja, jag hinner med en frukost på jobbet också. Man ska inte stressa…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.