Aktuellt

Maxat

Vi gick all in och gjorde allt. Så här:

Vi väcker kroppen med en morgonjogg och äter en oförskämt lång frukost för att orka med fortsättningen. Höjdpunkten på buffén är de färdigskalade apelsinerna och de helt perfekt mogna avocadosarna. Själva höjden av lyx!

Efter frukost testar vi skivstång, som är typ body pump fast mycket kortare låtar. Skönt för jag hinner aldrig riktigt dö innan det är dags att byta muskel. Men kul att få lite styrka som omväxling!

Den stora omväxlingen kommer dock i form av afro. Tänk 30 stela löpare på en planka som ska stöta spjut, flaxa som fåglar, gräva, borsta fjädrar, hacka, måla, bära stockar, spana och kasta. Men alltså. Barfota under solen. Det blir inte bättre!

Lunchen är minst lika lång som frukosten och det blir nästan stressigt att hinna till banintervallerna. 16×40 sekunder ska avverkas men först får vi en snabbrepris av löptekniken. För att springa snabbt ska vi nu förvandlas till hjortar på språng. Det funkar så till den milda grad att jag kommer före självaste Mustafa Mohamed i mål på en av de 16….

Fast mest är jag glad att det ens blev några intervaller. Med en toadörr i baklås är jag nära att få springa mina intervaller mellan toastolen och handfatet, men jag lyckas ta mig ut med bara ett uns av panikfeelings…

Efter avslutat dagsverke kör vi after run på takterrass. Inte dumt alls. Men i morgon ska det regna…

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.