Aktuellt

Ljuset!

Idag morgonsprang jag utan reflexväst. DET är ett vårtecken!

Jag försover mig och vaknar med ett ryck en halvtimme senare än tänkt. Får skippa toalettsurfandet och skynda mig iväg. Det här är ju min enda fritid just nu. Cruisar runt i ett yrvaket Malmö med vetskapen om att den här dagen kommer att gå i ett. Jobb, nummerlappsutdelning, loppjobb och packa bilen inför i morgon.

21.01 tar jag mig en fyra minuter lång bloggpaus. Sen börjar jag sprätta bort häftklammer från våra markeringspilar. Ja ni vet, det där man borde ha gjort EFTER förra loppet och inte INNAN nästa. Men när ett lopp är i hamn är orken slut. Då orkar man inte pilla häftklammer. Därför gör jag det nu. Eller om tre minuter. Då bloggpausen är slut.

I morgon markerar vi banan. Klistrar upp affischer i bajamajor. Hämtar sekretariatsvagn, musikanläggning, bord, stolar och tält. Kommer in jätteleriga på Kävlinges enda restaurang värd namnet, fast vi egentligen är lite sura för att de inte vill sponsra oss…

Ett liv i en loppvecka.

Vi ses i en annan bloggpaus. När den nu blir…

2 Kommentarer

 • Svara
  Josefine Bonde
  4 mars, 2022 kl 11:13

  ja äntligen är ljuset tillbaka, sakta men säkert går vi mot vår!! Lycka till i helgen med alla bestyr!

  • Svara
   Anna
   7 mars, 2022 kl 20:21

   Tack snälla!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.