Aktuellt

Lite bakis idag

Trött är bara förnamnet efter förra veckans fix. Men nu är det ny vecka och nya tag. Och plötsligt inser jag att jag ska till Portugal om 12 dagar.

Två år försent är det alltså dags att cacha in resan jag bokat och betalt sedan länge. Men nu finns lite extra utmaningar. Jag behöver hitta både pass, resväska och sommarkläder efter flytten. Det kommer jag behöver lägga minst en halvdag på.  I övrigt ska det bli superspännande att se om de gamla stammisarna finns kvar. Om det nya hotellet levererar. Om morgon joggen är lika fantastisk och om jag fortfarande hittar hem från bergen.

Resa alltså. Känns helt främmande. Men kul som tusan ska det bli. Har du några resor i pajpen?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.