Aktuellt

Batterladd

När lördagsgänget bjuder in till löpning, solen skiner från klar himmel och man vet att man ska springa nästa veckas löpning i ösregn. Då är det svårt att tacka nej…

Problemet är att allt är nerpackat. De långa tightsen brukar inte hänga med på Portugal-semester men i år är läget som bekant annorlunda. Jag får rota i sommarlådan för min löptur i Sverige. Bak och framvända världen alltså.

Det blir avklätt. Med trekvartstights och utan jacka. Och en överbliven sport-bh från 1997 som inte håller något alls på plats. Men jag får i alla fall en timme i solsken. Att ladda det mentala batteriet med inför regnet som väntar.  Fast nu behöver jag stoppa ner svettiga löparskor i handbagaget. Hur tänkte jag där?

2 Kommentarer

 • Svara
  Mikael Evander
  20 mars, 2022 kl 12:28

  Missar jag dig precis då? Jag åker ner 26/3 för att unna mig lite sol och träning :) eller jag hoppas på sol i alla fall …

  • Svara
   Anna
   20 mars, 2022 kl 23:15

   Bättre tur med vädret! Vi kan vinka på Kadtrup 👋

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.