Aktuellt

And the winner is…

Jag tävlade ju ut en startplats till vårterminen med Runacademy under förra veckan. Och bland ett helt gäng med svar har jag i vanlig ordning låtit katten välja vinnare. Den som ska få tugga intervaller, träffa likasinnade och ha en helt fantastisk termin i löparskor är:runacademy

Linnéa Cedergren!

Grattis Linnéa!

I övrigt håller jag på administrera vinster til löparna i söndagens lopp. Hotellövernattningar, middagar och uteluncher. Alltså jag vill också vinna grejer. Typ ett var vita inomhusträningsskor, fräscha träningskläder eller en helg på spa.  Men jag vinner ju bara hushållsprylar. Som den beryktade elektriska potatisskalaren.

Vad hade du velat vinna om du hade lite tur?

2 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  9 mars, 2022 kl 21:03

  Skor! Behöver nya för både asfalts-/grusvägslöpning och terräng. Är sugen på Altra med bred tåbox för skogsrundor men har aldrig provat och vet inte hur 0 drop känns. Och HUR väljer man när det inte finns så många olika skor att prova i en och samma butik?!

  • Svara
   Anna
   13 mars, 2022 kl 17:50

   Skor är tamejtusan det svåraste. Speciellt när man har världens smalaste fötter. Jag drunknar liksom in breda tåboxar. En normalbred sko är ju bred för mig….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.