Aktuellt

Vardag i mitt liv

Jag vilar mig i form inför lördag och plötsligt har jag eoner av tid. Jag har hunnit mer idag än på hela året sammanlagt…

Jag har jobbat och haft tid att jobba över. Jag har kastat kartonger, vikt tvätt, städat och hämtat ut paket. Jag har skrivit packlistor och packat alla väskor inför lördag, Men mest av allt har ugnen hunnit brinna upp.
Medan jag satt fryst och supersnygg i ett Teams-möte började det lukta konstigt. Mitt under pågående elektrikerbesök. Så nu är vi en ugn fattigare. Men tamejtusan har vi hunnit köpa en ny också.

Alltså människor som inte tränar. De kan ju aldrig ha stökigt hemma. Aldrig stå utan ugn i köket. De har bergis inte heller svettiga kläder på tork på varenda krok på toaletten, eller ett lager av återvinningskartonger som det aldrig finns tid att gå iväg med.

När jag ser glansen i vår diskho och det exemplariskt städade köket tänker jag att jag ska sluta träna. Få det lite fint. Hinna med saker.

Sen ångrar jag mig. En dammråtta är ju också ett slags husdjur!

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  11 februari, 2022 kl 17:58

  Vet du, jag tror att vi som tränar är mer effektiva och har det minst lika fint hemma som de ”icke-tränande”. Borde kanske göra en studie om det? För att ytterligare skapa tränings-motivation. Inte för mig men för de ”där andra”. :-D

  och du, det kommer gå fin-fint i morgon. Se bara till att ha kul!

 • Svara
  Annelie
  11 februari, 2022 kl 18:07

  Till något helt annat. Maken fyller år imorgon och han ska få ett dygn med sin fru (utan barnen). Jag är sugen på Österlen. Har googlat lite och läst hos dig. Om man vill vandra lite eftersom det är härligt att vara ute- är det så Drakamöllan gård du rekommenderar?
  Lycka till imorgon!

  • Svara
   Anna
   11 februari, 2022 kl 19:18

   Å vilken härlig present! Drakamöllan är jättefint och det går bra att vandra däromkring! Talldungen är jag också jättenyfiken på men tror de brukar ha stängt så här års!

   • Svara
    Annelie
    11 februari, 2022 kl 19:25

    Tack för bra tips!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.