Aktuellt

Vår i sikte!

Bland alla isgator och allt snöslask som folk lägger upp känner jag mig manad att bidra med lite hopp…

Idag kom nämligen våren till Skåne. Kanske bara för en dag, men ändå…

Mellan två teamsmöten slänger jag av mig kläderna och hoppar i första bästa löparkläder Sen kollar jag SMHI, slänger av mig kläderna och på med ett par tunnare. Knyter skorna och tar på mig klockan samtidigt som jag rusar ner för trappen. Här finns ingen tid att spilla.

Jag springer genom parker där äldre par matar fåglar tillsammans med sina sportlovslediga barnbarn. Passerar väggar där folk står lutade med ansiktet mot solen. Alla är ute. Barnvagnar, hundar, ankor och glassätare.  Och så inser jag. Det värsta är gjort.  Det är tamejtusan snart dags för vår igen.

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  23 februari, 2022 kl 22:33

  Ja snaaaart! Jag längtar till fredag när jag sätter fötterna på Halmstads perrong och slipper halka på isflaken. Sen får jag bara hoppas att jag inte blåser bort. Haha!

  • Svara
   Anna
   2 mars, 2022 kl 15:47

   Hoppas du haft härliga dagar i Halmstad. Och att du stannar lite längre nästa gång så vi hinner ses :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.