Aktuellt

Tungt men fel!

Just idag känns det lite futtigt att skriva ytliga inlägg om störiga män i för korta shorts på gymmet. Det finns helt uppenbarligen sjukt mycket värre saker!

Men för att glömma eländet för en stund kan jag ändå dela med mig av mannen i de korta shortsen. Som tar över hela lokalen med sitt självförtroende. Och lastar stången så tung att hela kroppen bågnar under den. Som gör pushups där magen når marken innan armarna knappt hunnit böjas. Och då har han en väldigt slank mage. Men en väldigt svag bål.

Jag önskar att någon hade berättat för honom att han hade tjänat på att lasta av och göra rätt. Fast jag tror inte den upplysningen hade landat så bra i det här fallet. Han vet redan bäst. Det syns.

Hur hade du reagerat om någon hade gett dig lite goda råd i all välmening?  Och hade du vågat ge råden till någon annan? Inte jag…

 

6 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  24 februari, 2022 kl 19:33

  Det beror helt på vem som säger det och hur. Jag kan absolut ge råd om jag märker någon håller på att göra något skadligt, verkar vilsen och/eller om någon frågar såklart! Samtidigt har jag oftast fullt upp med min egen träning och kollar inte så mycket på andra.:-D Eller det var inte sant för jag brukar kunna stirra mig blind på de där superatleterna! Och där har jag inga problem med att säga att jag är impad!

  • Svara
   Anna
   2 mars, 2022 kl 15:47

   Ja såklart om någon frågar. Men om någon ser stencool ut och tror att hen äger världen, då vågar jag liksom inte….

 • Svara
  Hannas krypin
  24 februari, 2022 kl 21:22

  Jag biter mig i tungan när jag ser människor göra fel i övningar/maskiner på gymmet. Jag hade inte uppskattat att någon annan säger till mig även om jag gör fel så kommenterar inte andra heller.

  • Svara
   Anna
   2 mars, 2022 kl 15:49

   Nej jag vet faktiskt inte hur jag hade mottagit en tillsägelse i all välmening. Det beror nog på hur den läggs fram och vem den kommer ifrån. Hur mycket jag litar på den personens kunskap i förhållande till min egen. Besserwissrar ger jag inte mycket för…

 • Svara
  Hanna
  2 mars, 2022 kl 15:28

  Jag coachade min dotter på snowboard i barnbacken förra veckan och såg många skidåkande föräldrar lära ut fel snowboard-teknik till sina barn. Jag nöjde mig med att upprepa mina teknikinstruktioner till dottern innan varje åk, så att de som ville skulle höra. Två mammor kom fram och bad om tips, inga pappor. Alla hade fullånga byxor på sig dock, så inga problem där.
  Som nybliven simmare tjuvlyssnar jag ohämmat på PT:ns tips till simmaren i banan bredvid. Superdiskret förstås eftersom det inte är jag som betalar!

  • Svara
   Anna
   2 mars, 2022 kl 15:51

   Tjuvlyssna är smart! Det gör jag också :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.