Aktuellt

Sleep cycle

Vi har en sömnutmaning på jobbet. Fyra veckor där man registrerar sin sömn via appen Sleep Cycle, och via små filmer lär sig mer om hur man ska förbättra den. Gott så. Men ibland bli man lite förvånad…

Idag säger appen att jag har haft kinkiga barn i sovrummet! Mig veterligen är min stora tjej i i Italien och min lite yngre är ju ändå 18…  Visst är hon lite kinkig ibland men jag tror faktiskt hon är oskyldig!

Som tur var spelar appen in alla ljud och jag kan konstatera att det är katten som varit kinkig! Förutom det blir jag anklagad för att snarka, men det är helt otvivelaktigt min covidsnuviga bättre hälft som är skyldig till de ljud som närmast liknar en gris.

Det enda jag hittills faktiskt varit skyldig till är harklingarna som blev mitt covid-signum. Och ett prat-i-sömnen som jag tyvärr inte lyckades tyda. Mer än: ”Jag tror att….. mummel…mummel….mummel….” och något som med vild fantasi kan tolkas som GRÖT.

Ja ni hör. Jag har fått en ny morgonhobby. Att lyssna på roliga ljud. Något ska man ju roa sig med när det är raceweek och man ändå inte får träna så mycket som man vill!

1 kommentar

  • Svara
    Helena
    7 februari, 2022 kl 20:23

    :-D
    Helt underbart ju!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.