Aktuellt

Shoppa klocka?

Det finns saker jag älskar att shoppa loss på. Som löparskor. Sen finns det nödvändigt ont. Som löparklockor…

Jag är totalt ointresserad av teknik och Fredrik tror till och med att jag har en aura som slår ut all teknik runt om mig. Som datorer, teveapparater och touchfunktionen på spisen.  Jag vill alltså inte slösa ett enda öre på en ny löparklocka men efter de två senaste löpturerna börjar jag bli orolig för klockans hälsa.

Tjörnarparen i lördags:

Observera det spikraka strecket mellan kilometer 38 och 41. Som en linjal, där jag i själva verket sprang s-format, precis som på vägen ut.

Pildammsparken idag:

1,5 varv runt parken är spårlöst borta. Och den säger att kilometer 4 gick i 14-minutersfart…

Jag är ju inte på några vägar återställd från lördagen men alltså fjortonminutersfart gör man ju krypande!

Så kanske behöver jag en klocka ändå. Typiskt trist. En vårgarderob träningskläder hade varit mycket roligare.
Men vad gör väl en vår i gamla paltor, jag har ju i alla fall en ny mössa!

 

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  17 februari, 2022 kl 20:22

  Shoppa klocka är ju svårare än något annat! Finns ju en miljard olika nu för tiden. :-O Om du absolut vill ha en ny är kanske det bästa att bestämma en budget och be om tips utifrån det? Jag bryr mig ju inte om sånt där. :-) Har förvisso en Gps klocka men den köpte jag begagnad enbart för att veta på ett ungefär hur långt jag simmat i öppet vatten. :-D För mig är det tiden jag håller på som räknas.

  • Svara
   Anna
   18 februari, 2022 kl 13:57

   Jag behöver liksom inga wild & crazy konstiga funktioner. Tid, sträcka och möjlighet att programmera intervaller räcker gott för mig. Sen struntar jag om den säger att jag har sovit bra eller dåligt, det känner jag bra själv :D

 • Svara
  Ida
  21 februari, 2022 kl 11:32

  Hör av dig till Garmins kundtjänst, de brukar vara väldigt hjälpsamma när det gäller problem med deras klockor, kanske finns det någon återställning att göra för att den ska bete sig väl igen!

  • Svara
   Anna
   21 februari, 2022 kl 21:53

   Tack för tips. Men nu har den faktiskt funkat två dagar i rad! Vi får se hur länge det håller i sig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.