Aktuellt

När man har flyttat…

… och ska hitta saker…

Jag har en miljon säkerhetsnålar men i flytten vet jag inte var de blivit av. Försvunna är också mina Resorb, mina gels och mitt flytande vaselin för att slippa skav. Tur att jag både har ett källarförråd och ett vindsförråd att att roa mig med innan helgen.

Precis när jag tänker tanken på en heldag i källarförrådet kommer en leverans med 700 snygga Stävie Trail-nummerlappar. Och av en händelse finns 3000 säkerhetsnålar i lådan . Det är nog ingen som märker om det bara finns 2996 kvar efter helgen. Men problemet med Resorb, gels och Vaselin kvarstår….

Tjörnarparenpanik i all ära men Stävie-nummerlapparna påminner mig om att jag har så mycket mer att stirra över än Tjörnarparen på lördag. Ett eget lopp att ordna. Om fyra veckor är det redan över och tills dess ska jag hunnit tänka på SÅ. MÅNGA. SAKER.

Har du anmält dig förresten? Läs mer på vår supersnajsiga hemsida.

1 kommentar

  • Svara
    ingmarie Nilsson
    10 februari, 2022 kl 19:55

    Eller köp nötcreme, gör egen dricka och jag tror kokosolja funkar som smörjmedel! :-) Det kommer gå hur bra som helst på lördag!

    kan tyvärr inte komma till Stävie men hoppas på repris av TGS!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.