Aktuellt

In between jobs

Idag kickar jag igång mitt instruerande i Malmö. Jag har ett schema som bara funkar om man bor tre minuter från gymmet. En cykelklass kl 17 och en yoga kl 20:25.  En alldeles perfekt lång paus för dusch, middag och bloggande…

Men när klockan närmar sig åtta börjar morgonmänniskan att såsa till. Fundera i banor av soffa och filt. Men filt alltså, det finns ju yogasalen. Och på mattan kan man ligga raklång. Yogafolket borde kanske vara lite oroliga för att det kommer att bli en 45 minuter lång savasana….

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  2 februari, 2022 kl 18:53

  Den kombon hade jag inte pallat! Har 45 min mellan mina två löppass. Då gymar jag. Sen är jag klar med allt till 18.30! :-D

  • Svara
   Anna
   4 februari, 2022 kl 21:12

   Fast det var rätt skönt ändå. Att inte behöva packa med sig så mycket utan att komma hem i lugn och ro emellan! Funkar när man bor 3 minuter bort!

 • Svara
  A-mamman
  4 februari, 2022 kl 16:44

  Är du instruktör i yoga??

  • Svara
   Anna
   4 februari, 2022 kl 21:13

   Jepp :D Sedan 2013 :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.