Aktuellt

Hur jag prioriterar

Ibland är alla alternativ dåliga. Då måste man prioritera. Och min matstund är oftast helig och går vinnande ur striden…

Jag ska till naprapaten klockan 15 och därefter får jag inte springa. För att inte missa dagens löpning måste den alltså ske innan jobbet eller på lunchen.

På morgonen ska det bli kulingvindar och regn. Men jag har inget tidigt möte att hinna bli torr till.

Kring lunch duggar mötena tätt. Både före och efter. Jag kan teoretiskt få ihop en timmes löpning i strålande sol, men det blir tight med lunchen. Och nu är ju måltiden helig. Jag vägrar att stressäta.

Därför väljer jag regn och rusk. En motvind så hård att jag inte tar mig fram. En medvind så rolig att jag skrattar hela vägen hem. Blöt in i märgen men med en lugn frukost och en lugn lunch.

Solen får jag ta en annan dag.

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  21 februari, 2022 kl 19:50

  Hade valt exakt samma! I morgon har jag dock bara ett val om jag vill träna ö h t så det blir lätt även om det innebär isdans, snöpuls, iskyla och väta.

  • Svara
   Anna
   21 februari, 2022 kl 21:54

   Inte avis alls! Blåst och regn är också pestigt men snöslask och halka är fasen värre!

 • Svara
  Rickard
  22 februari, 2022 kl 08:47

  Nu har jag inte läst alla dina blogginlägg men är det framförallt löpning som du brinner för eller åker du t.ex skidor och vasaloppet också?

  • Svara
   Anna
   1 mars, 2022 kl 16:28

   Mest löpning. Och cykel när solen är framme. Har åkt tjejvasan men det var hundra år sen. Mest för att jag bor i skåne med 0,7 snödagar om året :O
   Fast jag var duktig på skidor som liten. På den tiden jag bodde i norrland!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.