Aktuellt

Hur det hände sig att jag ska gå på bodystep…

Dottern ville prova Body step. Ni som var med på nittiotalet kan det där med step. Upp och ner på en bräda till klämkäck musik. Gärna i amerikasockar…

Hur som haver. Jag offrar mig att följa med. I ett svagt ögonblick får vi med Fredrik också. För den ultimata familjeförnedringen. Veckan går och idag är det dags. Fredrik avbokar pga covid och dottern pga jobb. Och plötsligt är det bara JAG som ska gå på Body step.

Med eller utan amerikasockar, jag kommer gå all in. Snurra åt fel håll och snubbla på brädan. Jag kommer få träningsvärk i vaderna, stuka några fötter och i morgon fundera på om det var en sån smart uppladdning inför Tjörnarparen…

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.