Aktuellt

Höger och vänster

Jag har extremt nära till gymmet. Ställer klockan 06:00. Vaknar, klär på mig och går i lugn och ro till gymmet. Ändå är jag där tio minuter innan passet börjar kl 06:30. Effektivt och bra, men det finns en nackdel…

runacademy

För direkt uppstigen ur sängen är hjärnan inte helt på plats, och det där med koordinativa rörelser innan tuppen är inte helt enkelt. Jag är så yrvaken att jag inte ens vet vad som är höger och vänster. När instruktören säger att vi inte ska glömma att andas tar jag åt mig hela äran. Det är MIG hon menar. Jag andas inte. Har inte tillräcklig simultanförmåga att andas och röra armen samtidigt.

Jag kom tio minter innan passet började. Rent teoretiskt hade jag hunnit sova 5 minuter till. Men alltså, jag tror det är en dålig idé….

Och nu fredag. Vad hittar du på i helgen?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.