Aktuellt

Ett fem mil långt fotbad

Ni har nog inte missat att jag ska springa Tjörnarparen 50 K på lördag. Jag tror jag börjar bli lite tjatig i ärendet. Men jag är nervös och ni är mitt bollplank. Det är er jag måste avreagera mig på. Ni får bara stå ut. På söndag är det över… 

Det enda jag egentligen är säker på är att det kommer att bli blött. Bilden ovan är från idag. Och innan lördag ska det komma både regn och snö! Hur vet man om man ska välja båt eller skidor?

Fast det som oroar mig mer än blött är is. Det ligger minusgrader i prognosen och den där sjön kankse plötsligt är en skridskobana. Vill. Inte. Springa. Dubbat!

Fredriks förmodade DNS gnager också lite. Risken att det blir en väldigt lång och ensam dag på stigarna. Med ett par vildsvin i hasorna!

Men det blir som det blir. Och eftersom mitt humör är matstyrt har jag redan planerat en smärre picknick i löparvästen. Så ser ni någon som sitter på en stubbe och mumsar pizzabullar så är det med all sannolikhet jag. Dricker jag kaffe också så vet ni att DNS-Fredrik har lyckats med sin tankeläsning!

Men alltså. Helt förfärligt ska det väl inte behöva bli. Lite blöta fötter har väl ingen dött av. Jag tror jag kommer att älska det. Och skriva en speedad racereport efteråt. Så som det brukar gå till. Fem dagar kvar…

 

2 Kommentarer

 • Svara
  Olof
  8 februari, 2022 kl 18:59

  Av alla anledningar du haft till att skjuta upp premiären som fullvärdig medlem i lördagsturen/sjukstugan efter er flytt till Malmö är det nog första gången du är ursäktad. 😉

  • Svara
   Anna
   9 februari, 2022 kl 16:31

   Haha tack! Förra veckan firade vi ju löpningens dag i Stävie… Men nästa! Då ska jag varken ha covid, fira löpningensdag eller åka gummibåt i Tjörnarp! Vi ses då!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.