Aktuellt

Söndag igår och fredag idag

Bakvända veckan det här. Efter söndag kommer fredag, och med det en hel hög med förväntningar om vad helgen ska pimpas med.

Mutantur

Vi börjar starkt med en lyxig middag på Mutantur ikväll. Sist vi var där dog jag smakexplosionsdöden, och risken är stor att det händer igen! Men där slutar liksom graden av flärd och lyx.

Resten av helgen ska vi tydligen rensa garage. Om jag ser det som styrketräning kan jag möjligen motivera mig till lördagens garagetristess.  Men hur mycket jag än springer mellan garaget och containern på söndag kommer det aldrig riktigt att kännas som ett löppass… Och söndagar ÄR ju löpning, det är sen gammalt!

Men om jag tar vätskeväst och gps-klocka så kanske. Värt ett försök i alla fall. För att undvika graden av FOMO när man ser alla andras härliga söndagsträning på instagram sen!

Vad hittar du på i helgen?

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  7 januari, 2022 kl 23:01

  Såklart du hinner springa en sväng!

  Jag hade nog faktiskt hellre rensat garage än jobbat…

  • Svara
   Anna
   10 januari, 2022 kl 21:00

   Alltså det gick bra så länge jag fick skyffla jord. Men att bli tokig på en ickefungerande skruvdragare hade jag inte alls tålamod till. Så jag gjorde som en sur fyraåring och gick in och åt semla på golvet istället. Sen blev allt bra. Fredrik borde ha lärt sig att han måste ha koll på min blodsockerkurva och inte sätta en skruvdragare i min hand när jag är hungrig…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.