Aktuellt

Sanningen bakom bilden…

Ska bara ta en bild från morgonens löprunda. För att dokumentera att den ens hänt. Hittar en porlande liten bäck som skulle göra sig fint på bild. Problemet är just det där med ”porlande”…

Jag har nämligen hunnit bli ordentligt kissnödig och det där ljudet gör det nästan outhärdligt. Ser lite lagom relaxed ut på bilden men sanningen är en annan.

600 meter hem och frågan är om det kommer att sluta lyckligt. Springer med benen i kors, och försöker se någorlunda normal ut i trappan upp till lägenheten. Låst! Någon har låst!

Ringer på dörren men kan inte stå upprätt. Sätter mig ner på trappan i väntan på att någon ska öppna.

Försöker knyta upp dubbelknuten i hallen men ger upp direkt. Har jag klarar det så här långt kan det inte falla på ett par dubbelknutar. Går dubbelvikt in i det nystädade badrummet där Fredrik står och sjunger i duschen. Kan inte hjälpas. Jag. Måste.

Alltså porlande bäckar. Livsfarligt ju! Och så syns den inte ens på bilden…

6 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  9 januari, 2022 kl 23:06

  Antar det var för mycket folk för att sätta sig bakom busken? :-D

  • Svara
   Anna
   10 januari, 2022 kl 21:02

   Ja alltså nu är jag ju mitt i Malmö. Vill ju inte skämma bort mig första veckan :D

 • Svara
  Orienterarkarin
  10 januari, 2022 kl 20:28

  Håll med om att det kan finnas fördelar med att springa i skogen istället för i civilisationen!

  • Svara
   Anna
   10 januari, 2022 kl 21:04

   Haha, just den fördelen är riktigt grym med skogen. En enda stor toalett liksom!

 • Svara
  A-mamman
  11 januari, 2022 kl 21:17

  Förra veckan blev jag räddad på en semesterlöpning: var kissnödig redan när jag började (men hade ingen toalett där) och efter en kvart insåg jag att det inte skulle funka att springa. Hmmm, hav, klippor, strandpromenad och berg. Frågade om toalett på ett litet glasscafe men hade inte med mig munskydd = inte välkommen in. Hittade en public toilet och frågade om man måste betala (enligt skylten) då jag bara hade telefon med mig. Ett danskt par stod utanför och sa ”we can pay for her”. Så snällt! Jag fick gå in utan munskydd också så resten av rundan kändes lite bättre sen :)

  • Svara
   Anna
   13 januari, 2022 kl 16:38

   Å vilka änglar! De måste ha varit panik-kissnödiga själva någon gång :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.