Aktuellt

Måste jag börja springa fort nu?

Mycket ska man hitta när man packar ihop hela sitt bohag, men alltså ett par sprillans nya löparskor?????

Bland alla miljoner saker som ska flyttas dyker det plötsligt upp ett par New Balance 1400. Det är liksom lättversionen av mina 1500, avsedda för snabb löpning. Vet inte när de köptes eller hur länge de har legat i min garderob….Tillräckligt länge för att modellen ska ha hunnit utgå i alla fall.

Så. Jag tänker att det är ett tecken. På att jag behöver springa lite fort ibland. För bästa fartfeeling hade jag behövt hitta en par sprillans nya löpartights också. Jag får nog packa upp ett par lådor till…

2 Kommentarer

 • Svara
  Andreas
  12 januari, 2022 kl 19:59

  Millopp 2021! Kör!

  • Svara
   Anna
   13 januari, 2022 kl 16:37

   Millopp är ju det jobbigaste i världen. Jag orkar inte bli så trött….. :D

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.