Aktuellt

Coldzyme och Covid

Jag är inte personligen sponsrad av Coldzyme men de sponsrar våra lopp. Därför har jag ungefär en miljon Coldzyme liggandes i förrådet. Torskenzym som sägs lindra/hindra förkylning.  Vet inte vad jag ska tro men i kampen mot Covid är alla medel tillåtna!

När dottern får symtom plockar jag fram tre förpackningar. En till mig och varsin till dottern och Fredrik. Deras blir stående orörda medan jag överdoserar big time. Veckan går, dottern blir frisk och både jag och Fredrik kommer ur karantänen utan symtom. Vi hinner vara ute en dag innan båda börjar känna saker….

Fredrik får feber, ont i öronen och ont i kroppen. Han får sjukskriva sig tre dagar och är efter en vecka ännu inte helt på banan. Jag får snuva. Och harklar på morgonen. I fyra dagar. Sen känns allt som vanligt. Utom att jag låter lite förkyld.

Så nu är frågan…. funkar Coldzyme? Eller hade jag bara bättre tur med min försvarsbataljon.

Oavsett. Idag kunde jag testjogga. 8 kilometer i sjuhelsikes blåst, och det kändes bra. Snöpligt ändå att sista långpasset inför Tjörnarparen brann inne. Det hade känts bra mentalt att ha det i bakfickan. Får se om jag kan göra något helt wild & crazy och preja in det på en vardag. Mellan jobb, middagsbestyr och storhandling….

Med lite coldzyme i strupen ska det väl gå!?

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  31 januari, 2022 kl 18:09

  Ingen aning om det funkar men det spelar ju ingen roll. Viktigast är att du är frisk! (Ja allihop förstås!)

  • Svara
   Anna
   4 februari, 2022 kl 21:11

   Precis. Placebo är bra grejer det med!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.