Aktuellt

Bakvänd fredag

Vi har möte hos mäklaren för att lämna nycklar och se miljonerna trilla in på kontot. Klockan tio på en fredag. På perfekt löpavstånd för ett långpass…

Så jag tar förmiddagen ledig och springer. På oväntat stolpiga ben men ändå. Ett långpass är ett långpass, och i kombination med en cappuccino i målgång är liksom upplägget fulländat. Det gäller bara att vara kreativ med hur man ska få till mäklarbesöket utan att behöva äntra lokalen i svettiga träningskläder…

Eftersom jag inte vill springa med resväska nöjer jag mig med en torr tröja i löparvästen. För att överleva själva kaffestunden. Fredrik som inte tycker sig ha tid att fika får ta ombytet med sig i bilen lite senare. Det har blivit dags för  det oglamorösa momentet i utflykten. Det som inte syns på instagram. Ombytet på en äcklig toalett på Bollhuset…

Jag balanserar med ena foten på en plastpåsen för att slippa besudla min strumpa med hår, fotvårtor och läskigt blött. Jag sliter av mig kläderna och lyckas få ner dem i väskan utan att tappa något på det ostädade golvet. Utan att röra vid något lyckas jag få på mig människokläder. Sånna där människokläder som ser anständiga ut men som jag inte är jätterädd om. Sånna som tål att tas på utan att duscha….

Två drag med borsten och sen ser jag ut som ny. Jag får tacka min inre fryslort för att jag inte svettas så här års. Ingen kommer misstänka nått!

Men när man tar sig friheter på förmiddagen får man jobba på eftermiddagen. Och kvällen. Hej fredag!

2 Kommentarer

 • Svara
  em
  14 januari, 2022 kl 21:55

  vad är det för skor du har? dom va snygga :)

  • Svara
   Anna
   16 januari, 2022 kl 17:04

   Brooks Tempo Hyperion. Eller Hyperion tempo? Supersköna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.