Aktuellt

Avdelningen störigt folk

Jag är ute ur karantänen och firar med Body Pump. Fast jag kan inte riktigt fokusera, folk har så konstiga saker för sig…

Det är tjejen som kör ett eget pass i bakre hörnet. Okej att man byter ut någon övning för att den av någon anledning inte funkar, men om man byter ut ALLA övningar kunde man kanske gått ut i gymmet istället…

Det är personen som böjer benen när alla andra sträcker. Som ständigt är ur takt och åt fel håll. Jag vet att inte alla har taktkänsla och att det faktiskt inte spelar någon roll, men ändå, det stör harmonin i min ögonvrå…

Jag inser att jag är gnällig. Känner mig som en pensionär och försöker tänka positiva tankar. ”Så fint att de tränar, oavsett vad de tränar och i vilken takt”. Sen tar någon fram mobilen. Fingrar på den ett tag, visar kompisen och börjar prata. Mitt i passet.

”Så fint att de ändå har en mobil. Och en vän att samtala med”. Positiva tankarna funkar inte. Men så här: hon kanske precis fick ett livsviktigt meddelande. Som hon bara måste dela med sig av. Hennes pappa kanske precis hade överlevt en hjärtoperation. Fast, nej. Då skulle de ha jublat. De ser mer ut att kolla Tiktok. För att slippa träna en stund.

Precis ute ur karantänen, och van att hålla extrema avstånd från min egen dotter, är det dessutom lite obehagligt vad folk kommer nära. Innanför både privata zonen och coronazonen. Jag kryper längre och längre fram och snart står jag inne i spegeln med själva instruktören på storbild nästan bakom.

Så för att slippa distraheras har jag i alla fall goda förutsättningar att studera mina egna pormaskar. Eller nått.

I morgon ska jag springa igen…

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.