Aktuellt

När katten är på återvinningen…

Vi har firat jul utan tankar på flytt. Med vetskapen att den 27 december skulle bli packning nonstop. Med minimala matraster och ingen träning. Så klämmer de skånska vädergudarna till med norrlandsvinter!

Jag får panik bland mina flyttlådor och alla celler i kroppen skriker SPRING. Men jag faller inte för frestelsen utan packar snällt ner löparkläderna och mina Icebugs. Av tre flyttlådor märkta ”skor” är en låda även märkt med en stjärna. Inget får lastas ovanpå den…

Vintertightsen har av någon anledning också hamnat längst upp i väskan märkt ”träningskläder”. Det kan vara en slump, en handling av mitt undermedvetna, eller helt enkelt en slug back up-plan ”utifall att…”

Så uppenbarar sig tillfället. Katten ska på återvinningen och råttan tar chansen. En fyrtiominuters runda kommer ingen katt i världen att märka.

Rotar fram skorna ur lådan med stjärnan, och hittar enkelt löparkläderna strategiskt placerade lättillgängligt i väskan.

Innan katten hunnit ut från kvarteret är råttan ute genom dörren. Njuter av en ALLRA sista Kävlingerunda som faktiskt känns mycket mer som Norrland.

50 minuter senare är skorna tillbaka i lådan, träningskläderna i tvätten och mjukisbyxorna på. Som om inget hänt.

Problemet är att det finns bevis på både instagram och nu på bloggen. Kan hända att jag får jobba ikapp ikväll. Men det var det värt!

 

4 Kommentarer

 • Svara
  Hannas krypin
  27 december, 2021 kl 18:06

  Det låter ju alldeles underbart ju!

  • Svara
   Anna
   5 januari, 2022 kl 17:46

   Det var det :D

 • Svara
  A-mamman
  27 december, 2021 kl 20:31

  Galet vackert ute ju! Helt rätt att njuta av sol, snö och frost. Magiskt!

  • Svara
   Anna
   5 januari, 2022 kl 17:46

   Eller hur! Man får prioritera sina sysslor efter väder!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.