Aktuellt

I lånade kläder…

Bokade in mig på ett Body Pump för att få vila lite. Att packa upp flyttlådor är tamejtusan jobbigt. Ett konstant rännande mellan rum med inslag av framåtböjd position och tunga lyft. Tanken på att få ligga raklång under en bänkpresslåt lät faktiskt rätt chill!

Tjugo minuter innan passet börjar jag göra mig ordning. Passar på att dra nytta av att jag bara har två minuters gångväg dit men glömmer att jag inte riktigt vet var jag har mina grejer. Jag får bingo på skorna i första lådan jag tittar i. Det är värre med trosor, vattenflaska och överdragströja….

Dottern vars rum är ett enda stort bombnedslag kommer till min undsättning. Hon har lyckats lokalisera både ett par trosor och en överdragströja i röran, och man får vara glad att vi är av samma storlek. Men vattenflaskorna är spårlöst borta. Fredrik tror sig möjligen ha lastat upp dem på vinden. Eller ner i källaren. Klockan tickar…

Hittar en gympapåse i hallen med dotterns gamla vatten från förr. Den får duga. Sju minuter till passet börjar. Jag hinner!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.