Aktuellt

Hoppsan!

Jag har åttahundra kronor kvar på mitt friskvårdsbidrag och panik. Av rädsla för att låta det brinna inne klickar jag hem en startplats till Köpenhamn marathon i maj. Utan någon som helst tanke på om jag ens vill eller kan springa det.

Nöjd och glad knappar jag in uppgifterna på Actiway som är vår friskvårdsportal. Det står att organisationsnummer måste framgå på kvittot. Det gör det inte. Jag googlar och hittar något CVR-nummer. Det får funka. Knappar in i numret organisationsnummerfältet men får felmeddelande. Det är fel antal siffror och jag kan inte registrera kvittot.

Så här sitter jag och har slösat 1000 kronor som jag ändå inte kan få friskvårdsbidrag för.  Nu måste jag hitta något svenskt att anmäla mig till. Med organisationsnummer på kvittot. Och det ser man ju liksom inte förrän det är försent.

Det kan bli mycket springa nästa år….

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  16 december, 2021 kl 19:32

  Maila och fråga dem!
  Annars ta ett lopp i 08a land så vi kan ses!

  • Svara
   Anna
   16 december, 2021 kl 21:31

   De hade LÅÅÅÅNG svarstid pga många mail. Håller tummarna för att det går. Annars kommer jag :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.