Aktuellt

Det man inte orkar på morgonen får man orka på kvällen

Kom i säng supersent igår och valde att skippa dagens morgonlöpning. Det fick jag äta upp senare…

Då när mörkret lagt sig och vinden viner i knutarna. När arbetsdagen är slut och tröttmössan sitter tung på huvudet. DÅ ska man orka det där man inte orkade i morse. Jo tjena.

Fast allting går. Det tar bara lite längre tid. På morgonen behöver jag 20 minuter från väckarklocka till det första löpsteget. När klockan närmar sig halv fem behöver jag det tredubbla för att förflytta mig från kontorsstolen till ytterdörren. Slöseri av tid so to speak. Men det är liksom mer av allt. Mer instagram, mer ostmacka, mer toalettbesök.

Men ändå. Jag kommer ut. Och väl därute är det såklart underbart. Som alltid. Fast sjuhelsickes kallt. Ja ni ser vantarna….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.