Aktuellt

Definitionen av ”trail”…

En definition av ”trail” är att det går fortare att springa än att cykla. Banan vi kör lopp på i morgon går fortare att simma än att springa. Är det trail ändå?

trail genom skåne

Fredag eftermiddag och vi är i skogen för att markera morgondagens bana. Varvet som ska markeras är 6,6 km och vi har avsatt två timmar. Efter 2,5 timme har vi kommit 75% och måste skynda oss hem. Vi har en tid att passa och resterande del blir kvar att markera innan tuppen i morgon.

Det har varit snö på Söderåsen och träd har blivit knäckta. De ligger nu över stigarna och förvandlar vårt traillopp till en hinderbana. Vi städar lite men oftast är grenarna alldeles för tunga för att lyftas. Men det är inte bara träden som är hindren. Det är vattengravar också. Långa vattengravar. I ett sent instagraminlägg rekommenderar jag deltagarna att ta med flytväst, gummibåt och en liten bro.

Den lilla bron ska ersätta den bro som det fallit ett träd över, och som numera är halv.

För att ta sig över vattnet behöver man klättra i träd. Och nu snackar vi trail. Jag kommer över med livet i behåll men tänker att vi ändå måste ut och såga lite i morgon bitti. Få bort värsta riset och göra trädvägen till bron lite mer tillgänglig.

I morgon blir en spännande dag…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.