Aktuellt

Som julafton

När vi öppnar anmälningen till Stävie Trail är känslan lite som julafton. Förväntan, nyfikenhet och pirr i magen. Och när det var två år sedan sist ökar alla känslor minst en faktor 2. Ska någon ens komma ihåg vårt lopp i den lilla skogen. Och bemöda sig komma?

stävie trails

Jag klickar in på anmälningssidan för att se hur många som anmält sig. Se vilka namn jag känner igen och hur långt folk ska springa.

Det är kända namn. Hon som sprungit alla åtta loppen. Hon med hunden. Det är bekantens pappa. Och killen som försöker anmäla sig först varje år och äntligen lyckades. Och en massa fler. Anmälningarna tickar in och redan nu känner jag lukten av folkfest. Stävie Trail 2022 alltså. Du kommer väl?

Och ja. Inlägget är skrivet i samarbete med mig själv. Jag är jättepartisk men mest av allt vill jag ha en rolig dag i skogen med så många löparvänner jag bara kan!

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.