Aktuellt

Onsdagsinlägget

Jag fattar att ni struntar i vad jag gör på mina onsdagspass med Runacademy. Därför tänker jag inte berätta att vi sprang trösklar och körde stationer med jobbiga övningar.

Men mina onsdagar är så späckade att jag inte inte uppbringa något spexigt att skriva om. Hemma och färdigäten klockan 20:45 är det liksom enklast att berätta att vi sprang i sidled och gjorde idioten. Och inte göra en djuplodande omvärldsanalys över trendande löparskor. Eller så värst djuplodande är jag ju sällan.

Anyway. Jag tänker inte berätta att upphoppen sved i benen heller. Eller att styrkeövningar ger väldigt dåligt med steg till den som är med i stegtävling. Ett par stegtävlingstekniska extrarundor i parken är förövrigt kanske själva anledningen till middagen blev hysteriskt sen. Och att blogginlägget blev så här konstigt….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.