Aktuellt

Olika framtidsplaner

Vi har olika framtidsplaner Fredrik och jag, det blev helt uppenbart under dagens löprunda.

Vi har planterat bilen i Lund för att få en anledning att springa dit och hämta den. Fredrik har nackspärr efter natten och lite allmänna krämpor i fot och rygg. Ändå protesterar han inte när jag föreslår 19 km ”för att att snygga till resultatet på den allra sista dagen i min stegtävling”.  Vi passerar ett område där det uppenbarligen bor gamla människor. Någon typ av servicehem. Och Fredrik säger funderande:

– Undrar om det blir till ett sånt här ställe vi flyttar nästa gång…?

Jag svarar att jag först tänker flytta till ett flashigt 55+ -boende. Och tänker mig lyxen med gemensamt gym och padelhall.
Men han är inte där i tankarna. Han tänker att det är bra om det finns tillgång till sjukgymnast…

Man väljer inte boende efter tillgången på sjukgymnast när man är 55.

Fast jag ska erkänna att det hade varit våldsamt praktiskt att vara gift med en!

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.