Aktuellt

Norska superintervaller

Vilket lyckopiller. Efter 4 x 4 minuters plåga är jag fnittrig i själen. Liksom småberusad fast utan föregående intag av alkohol.

4×4 minuter låter lätt men låt dig inte luras. Det svider ordentligt. Speciellt om det finns folk i gruppen som det tar emot lite att bli frånsprungen av.  Varför är det egentligen så, att vissa personer liksom triggar en?

Det blev lite blandad kompott mot båda mina kombattanter. Vinst ibland förlust ibland. Men mest var det en vinst för mig själv. Jag som är livrädd för intervaller men faktiskt överlevde. Och tyckte det var kul. Igen.

2 Kommentarer

 • Svara
  Malin
  18 november, 2021 kl 19:34

  Tror du dina motståndare förstår att ni tävlar eller kör du på i smyg haha?

  • Svara
   Anna
   21 november, 2021 kl 21:34

   Jag tror att det är dom som tävlar med mig och att det liksom är därför jag tävlar tillbaka. För jag tävlar inte mot alla. Bara när jag känner en viss tävlingsvajb i luften… :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.