Aktuellt

Laddar om

Min tråkigaste dag sedan jag anställdes är till sin ända. Jag har rensat papper. HELA dagen. Stått upp så fötterna värker och har nu en timme på mig att ladda om. Det är tröskelintervaller på Runacademy.

På den timmen ska jag hinna dricka kaffe, äta mellis, ligga med fötterna i högläge, välja träningskläder, hitta träningskläder och framförallt, hitta motivation.  Fötterna bultar. Mörkret har dessutom golvat mig. Jag tror det är läggdags och klockan är inte ens fem.

Vetetusan hur det ska gå till men jag törs nästan lova att ni hittar ett inlägg på mitt insta ikväll om hur otroligt härligt det är att springa trösklar i mörker. För nånstans vet jag ju att det ändå kommer att kännas bra…

Så sorry soffan, jag faller INTE för dig. Inte den här gången heller.

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.