Aktuellt

Glömde vilodagen

Vissa människor har svårt för att få till träningen. Jag har uppenbarligen svårt att komma ihåg vilan…

Jag hade vilodag idag. Mest för att jag var sugen på det. Att lägga tiden på annat. Göra spinningpass, flyttrensa och förbereda öppningen av Stävie Trail.

Så frågar Fredrik och vi ska sällskapsspringa. När han frågar sånt tackar man inte nej. Jag tänker mig sex kilometer för att i lugn och ro hinna fixa mig till kvällens galej. Han tänker elva. Och tänker han elva tackar man inte nej.

Sen händer det sig att han får mycket på jobbet och måste ställa in. Rent teoretiskt hade jag ju kunnat gå tillbaka till min vilodagsplan men den tanken slår mig aldrig.

Så jag går ut och springer hans elva kilometer medan han jobbar.

Det blir liksom helt tvärt om.  Helt tokigt på en fredag men väldigt väldigt skönt. För de där vilodagsbenen var pigga som mörtar. Sån tur att jag inte vilade bort den vinstlotten. Men i morgon ska jag flyttrensa…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.