Aktuellt

Friskvårdsbidrag

Jag vet inte varför jag sitter här i slutet av året och har hela friskvårdsbidraget kvar. Det är samma varje år. Jag får liksom panikshoppa något för att sätta sprätt på det.

Det brukar resultera i ett presentkort hos massören, men eftersom vi flyttar nu så behöver jag hitta ny massör innan jag bestämmer mig för att shoppa loss på flera gånger. Vad jag säger är att jag behöver er hjälp!

Det här är de alternativ jag lyckats komma på:

Onlinekurs löpning med Fredrik Zillén. Fast min bättre hälft protesterar och säger att jag aldrig tar mig tid för sånt och borde spara pengarna till en irl-kurs.
Klippkort på Yoga roots i Malmö. Föredömligt nära jobbet, men har ingen aning om det är bra…
Halvårskort på kallbadhus för att fortsätta mitt vinterbadande från förra året…
Motionslopp alltså. Ge mig! Anmälan måste ha öppnat och de måste vara tillräckligt stora för att leverera ett kvitto enligt konstens alla regler. Med rätt moms, organsiationsnummer och hela tjottafräsan. Helt uppenbarligen lättare sagt en gjort, har fått nobben på tre försök hittills…
Och så den när massagen. Var finns Malmös bästa? Massören som tar i men inte så man dör av smärta…. Den som inte klappar tafatt på vaden men heller inte gör den helt blå! DEN massören vill jag ha! Tips please!

Eller något helt annat ni tycker jag behöver! Hit me!

 

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  13 november, 2021 kl 18:28

  jag vet direkt vad jag hade valt! Kallbadhus alla veckans dagar! Underbart ju!

  • Svara
   Anna
   17 november, 2021 kl 15:42

   Är lite sugen på det faktiskt!

 • Svara
  Esther
  15 november, 2021 kl 08:15

  Vi har massage från Palmer friskvård på vårt jobb. De håller hus på ribbersborg annars om de inte kommer till företaget. Jag är väldig nöjd med dem, har varit olika massörer som har kommit till oss och jag tyckte alla var bra på sitt sätt. De har andra aktiviteter som yoga osv också, men det har jag inte provat.

  • Svara
   Anna
   17 november, 2021 kl 15:43

   Supertack för tips! Det ska jag kolla in!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.