Aktuellt

Det finns inga dumma frågor

Det finns inga dumma frågor. Men det finns många frågor. Om saker man aldrig ens funderat på. Typ:

gbg five

Hur ska man andas när man springer?
Förslagsvis in och ut. I övrigt som det känns bra tänker jag. Tänker aldrig någonsin på min andning men den brukar falla in i en takt som är skön att springa i. Automatiskt.

Vad ska jag ha för löparskor när det regnar?
Typ samma som alla andra dagar. Blir man inte blöt utifrån så blir man fotsvettsblöt. Blöt som blöt.

Räknas inte passet om jag har stannat längs vägen?
Nej. Då får du gå hem och börja om.  Eller inte. Om pass med stopp inte räknas har jag förmodligen inte sprungit ett enda löppass….

Vilka skor är bäst?
Vilken pizza är godast? Smaken är som baken. Och ja tyvärr, oftast är den fulaste skon bäst. I alla fall för mig….

Vilken löparfråga är den intressantaste du fått? Eller ställt?

6 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  8 november, 2021 kl 20:58

  Du vet den där klassiska: springer du på vintern också?
  Samt; hur långt springer du /dag?
  Jag frågar nog mest hur jag ska bli snabbare. ;-)

  • Svara
   Anna
   10 november, 2021 kl 07:02

   Ja den nöten hade varit kul att knäcka 😀

 • Svara
  Malin Ekström
  9 november, 2021 kl 10:33

  Inga frågor kring löpning men när jag hade crawlkurs fick jag frågan av en deltagare: hur mycket luft ska jag andas in? Jag svarade med att fråga om de vill veta i antal liter annars är det bara att ta ett vanligt andetag.

  • Svara
   Anna
   10 november, 2021 kl 07:03

   Haha. Ja ibland vill folk göra så svårt och teoretiskt av något som faktiskt inte är så komplicerat!

 • Svara
  A-mamman
  9 november, 2021 kl 16:29

  Jag har själv varit noga med att inte stanna på pass, nu kan jag ta sekundsnabba bilder ibland, men vet också att jag skulle orka och vilja springa längre om jag kunde pausa lite ibland. Så frågan är relevant för vissa av oss :)

  • Svara
   Anna
   10 november, 2021 kl 07:06

   Då är svaret: pausa på 😀. Stannar inte mitt i ett intervallpass för då tappar det ju lite av sin tanke. Men på vanliga distanspass, eller innan/efter själva intervalldelen stannar jag för kisspaus, fotopaus och tyvärr alldeles för ofta knyta-sko-paus!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.