Aktuellt

Det är nu det händer!

Om jag trodde det skulle bli en fridfull tid fram till jul så trodde jag fel. Det går i 180. Det mesta helt självförvållat. För att jag har så lätt att hitta på roligheter och så svårt att inse att det tar tid…

Till helgen har jag bjudit in till en 21 kilometer lång utspringning av Kävlinge. Inför vår stundande flytt! Bland flyttkartonger och allmän oreda har jag dessutom utlovat både cappuccino och hembakta lussebullar. Med tanke på att en av deltagarna är bagare infinner sig plötsligt ett lätt inslag av prestationsångest inför uppgiften. Och förutom tiden att baka kommer det att ta minst det fyrdubbla antalet timmar att hitta det perfekta receptet. (Här kan du som välvillig bloggläsare rädda mig lite genom att kommentera med ditt allra bästa recept).

Men jag nöjer mig inte där. Jag tycker ju att Lucialöpning är en rolig grej och drar ihop ett ännu större gäng till reflexlöpning i Stävie. Här var jag klok nog att inte skriva ut ordet ”hembakta” framför lussebullar, men ändå. För att springa reflexbana behövs reflexer, och de har såklart regnat bort. Uppskattad förberedelsetid, minst 3-4 timmar för målning.

Som om inte en flytt är tillräckligt stressig i sig har jag dessutom bestämt mig för att arrangera ett lopp den 18 december, och springa omkring som en tomte den 19:e.

Och så fyller dottern 18 år med tillhörande fest och släktkalas.

Men. Mellan den 22-27 december råder det totala lugnet. Då njuter vi av julefrid bland kartonger och äter tomtegröt tills vi skäms. Sen smäller det och flytten kan börja.
Det är bara att hålla hårt i hatten!

 

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.